SMITE - új Sol skin spotlight és Valentin chest

2016-02-01 12:34:25

Február beköszöntével közeledik a Valentin-nap, a szeretet a levegőben van, így a Hi-Rez megragadta az alkalmat, hogy új, romantikus skineket helyezzen a játékba, amivel a szerelem nevében irthatjuk egymást.

 

A Valentin-napi chest 400 gemünkbe kerül, és tartalmaz egy Moon's Groom Hou Yi skint, egy Moonlight Love Chang'e skint, egy Loveboy Cupid skint, egy Valentine's Hearts avatar bundle-t és két új Khepri skint, amit az alábbiakban láthattok:

Hugbug Khepri:

T_Khepri_Valentines_Male_Card

Lady bug Khepri:

T_Khepri_Valentines_Female_Card

Ezen felül a mai napon elérhető (02.01,) az Independence Chest is.

Sol mostanában nagyon kedvelt karakter gyors támadásai és tekintélyes sebzése miatt. Nem csoda tehát, hogy kapott egy eszméletlenül mutatós exklúzív skint, Soulless Machine néven. A napisten átlényegül egy mesterséges intelligenciává, ami nem ismer bocsánatot, csak pusztítást. A hangja engem különösen emlékeztet Glados-ra, a Portal szériából. A skint a Rising Dawn event keretein belül szerezhetjük meg, amennyiben unlockoljuk Harajuku Neith-et, Kaiju Sobeket, Irezumir Imirt és egy rejtélyes Rising Dawn bundle-t. Most pedig nézzük meg akció közben a lélektelen masinát:

Nektek hogy tetszik az új Sol skin?

vissza