SMITE Season 3 - új patch, sok változás

2016-02-02 15:16:17

Elérkezett a SMITE harmadik seasonje, életbe léptek az ígért változtatások. Legalábbis egy részük. Nézzük a legfontosabbakat!

 

Már egy korábbi hírünkben beszámoltunk a lehetséges módosításokról, most azonban azt is láthatjuk, mi került be ténylegesen a játékba. Csak röviden tekintjük át, mit is alkotott a Hi-Rez, ha kíváncsiak vagytok a részletekre, olvassátok el a hivatalos patch note-ot!

Új Joust map:

 

Ez az év a Távol-keleti kultúra nevében telik a Smite-ban, ezt mutatja az új 3v3 térkép is. Gyönyörű kínai látványvilág, új dzsungel boss és teljes újragondolása a játékmódnak. Ezt kínálja a 3.1-es frissítés. Egyébként, ha legyőzzük az előbb említett főellenséget, az enemy tornyok rövid ideig cselekvőképtelenné válnak.

Joust_Banner

Új skinek:

 

Lesz mire költeni a gemet, annyi biztos! Hat új god kinézet is bekerült a játékba, köztük exklúzív és limitált darabok is. Itt láthatjátok mindet:

Shining Heaven Amaterasu (250 gem):

Amaterasu_Tier2_Card-copy

 

Shield of the Gorgon Athena (250 gem):

Athena_Tier2_Card

 

Sir Pentsworth IV, ESQ. Kukulkan (Gentlemen's chest - 400 gem)

Kukulkan_Gentleman_Card

 

Soulless Machine Sol (Rising Dawn event - minden item unlockolása - 1500 gem)

Sol_SciFi_Card

 

Berzerkullr Ullr (Season 2 reward - Gold 5, vagy magasabb rankért):

Ullr_BerserkUllr_Card

 

Irezumir Yimir (Rising Dawn event - 400 gem):

Ymir_Sumo_Card

 

Rising Dawn:

 

Bekerült az összes megvásárolható item, köztük a Rising Dawn bundle, ami tartalmaz egy: Japán avatart, speciális zenét és egy ward skint. Ha minden skint és a bundlet is unlockoljuk, a miénk lehet "ingyen" a Soulless Machine Sol skin, mint végső jutalom.

Daily Quest rendszer:

 

A mindennapi belépésért már nem kapunk jutalmat, helyette naponta kapunk két küldetést, amit ha teljesítünk favor üti a markunkat. A képernyő jobb alsó sarkában lévő felkiáltójel ikonra kattintva láthatjuk feladatainkat, ha pedig bizonyos mennyiséget teljesítettünk, pár gemet is bezsebelhetünk.

Felhasználói felület:

 

Már nem 3D-s, hanem 2D csempeszerű híreket olvashatunk belépés után. A Hi-Rez szerint, bár a játékosok szerették a régebbi rendszert, ez áttekinthetőbb és könnyebben értelmezhető.

Conquest map:

 

Nyitottabb lett a dzsungel, ahogy ígérték, így lane-ről könnyebb elérni a campeket. A lila buff nincs többé, ahogy a speed buff is eltűnt, helyére a kék buff került. A Fire Giant körül most már tűzelementálok vannak, amik XP-t és goldot biztosítanak. A külső campek vaddisznókká váltak, és a hárpiák beljebb kerültek.

Aktív itemek:

 

Az aktív itemeket felváltották a relicek, amik ingyenesek, level 1-en és 12-őn kapunk egyet-egyet. Nem tudjuk őket többé fejleszteni, viszont teljesen újak is kerültek be a játékba.

Ezeken a változásokon túl, rengeteg tárgyat és istent is átalakítottak, érdemes átolvasgatni részletesen a patch note-ot, mert van mit újratanulni, alacsonyan repültek a nerfek és a buffok.

Ti mit szóltok a SMITE harmadik seasonjéhez eddig?

vissza
Legolvasottabb cikkek