Skull and Bones – PC-s rendszerkövetelmény, és néhány egyéb infó is érkezett

2022-08-26 17:48:00

Skull and Bones kétségtelenül napjaink egyik leghánytatottabb sorsú játéka. Megannyi halasztás, felfüggesztés, és csend után azonban most ismét hallatott magáról, nem is akármilyen információkkal: a PC-s specifikációk egyes elemeit közölte a Ubisoft.

Bele is ugrunk a lecsóba: a játék 4K felbontás mellett is támogatni fogja a korlátlan FPS-számot, de emellett a felskálázás, a sugárkövetés, a DLSS és az FSR is választható funkció marad. Bár egyedül is játszható lesz a Skull and Bones, érdemes lesz másokkal karöltve hajózni, ennek segítéseként pedig a fejlesztők egy, az Infamy levelen és a PvP-preferenciákon alapuló matchmakinget iktatnak be. Természetesen ha valaki viselkedésével gond lenne, azonnal jelenthetjük, vagy tilthatjuk is.

A várakozási idő korlátozása érdekében a fizikai- és felhőszerverek nem lesznek megkülönböztetve, dedikált szerverek pedig Észak- és Dél-Amerikában, Európában. Ázsiában, Dél-Afrikában, illetve Ausztráliában lesznek. Csalások elleni megoldásként a BattlEye használata mellett döntöttek a fejlesztők.

A Skull and Bones megjelenése november 8-án esedékes PC-n (Ubisoft, Epic Games Store, Amazon Luna), PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-es és Stadián. A PC-s rendszerkövetelményeket is bejelentette a kiadó, ezt alább egy képen vizsgálhatjátok meg.

vissza