Sea of Thieves - légy kreatív és nyerj utazást Angliába!

2016-03-10 14:57:45

A Sea of Thieves fejlesztőcsapata igazán odafigyel a rajongókra. A Microsoft egy stúdiója, a Rare, versenyt hirdetett a játék kapcsán, melyben a nyertesek az Egyesült Királyságba repülhetnek úgy, hogy minden költségüket állják. Ezen felül az elsők közt próbálhatják ki a játékot.

 

A Rare arra kéri a Sea of Thieves nevű kalózos játék rajongóit, hogy mutassák meg, mennyire izgatottak a játék közelgő megjelenése kapcsán. Bármilyen kreatív alkotásról lehet szó, legyen az például egy zongoradarab, egy rajz, vagy egy szobor. Az értékelés három fő szempont alapján fog történni: kreativitás, szórakoztató faktor és hogy az illető mennyire fejezi ki izgatottságát a Sea of Thieves kapcsán.

A nyeremény nem más, mint egy út a stúdió székhelyére, Angliába. Állják az útiköltséget, a szállást és az étkezést egyaránt és a szerencsések először próbálhatják ki magát a játékot. Három nyertes kerül kiválasztásra a rajongók közül, a pályamunkákat pedig a Sea of Thieves Facebook oldalán, vagy Twitterjén lehet beküldeni. bővebb információkat a hivatalos oldalon és az alábbi videóban találtok:

vissza
Legolvasottabb cikkek