Rise of the Tomb Raider - új patch, új beállítások

2016-02-07 15:58:10

A konzolok szerepe egyre jobban nő, ám valahogy én még mindig a PC mellett voksolok, leírhatatlanul gyönyörű látványvilágot képes az ember elé tárni. (- Hénya)


 

Természetesen lehet vitatkozni, és igen, vannak hátrányai is a PC-nek, de a nemrég megjelent Rise of the Tomb Raider is csak alátámasztja az állítást. Tekintve, hogy a játék Xbox One konzolon sem mutatott rosszul, ezen felbuzdulva pedig már megjelenés előtt elismertük a projekt szépségét. Az új frissítés pedig, amellett, hogy javított néhány hibát, új beállítási lehetőségekkel is ellátta a Rise of the Tomb Raider-t. ha valami nagyobb változtatást kellene említeni, talán a tükröződés minőségének növelését hoznám fel, hiszen ez az egyik talán legszembetűnőbb látványbeli módosítás. Emellett, aki az windowed mode híve, ezentúl az ablak méretétől függetlenül állíthatja a felbontást.

rise of the tomb raider

Továbbá, aki a billentyűzet-egér kombó helyett a kontrollert választja, eltüntetheti a kurzort. Aki pedig felsőbb kategóriás konfiguráció mellett SLI-rendszerrel is fel van szerelve, sok eddigi hiba javulását figyelheti meg. A frissítés által hozott változtatások és újítások teljes listáját az alábbi linken érhetitek el.

vissza