Ring of Elysium - már élnek az európai szerverek is

2018-11-26 19:55:00

A battle royale-őrület, úgy fest, a későbbiekben sem hagy alább, megjelent egy újabb cím a közéletben. A Rings of Elysium bár nem mindenki számára újdonság, elvégre észak-amerikai szervereken már egy ideje játszható, az európaiak csak nemrég nyitották meg kapuikat. Ez természetesen folyamatos késedelmi időkkel, laggal járt, de ennek most vége... már akinek.

Bár az itteni szervereket szeptember közepétől számítva egy hónapon belül ígérték, késéssel megérkeztek, néhány játékos viszont még mindig problémákat ecsetel a Tencent felé (jogosan), a fejlesztők azonban már e javításon is dolgoznak, illetve a lobbykhoz való csatlakozást is stabilabbá teszik a jövőben. 

Érdemes lehet megjegyezni, hogy a Rings of Elysium több ponton is eltér a korábbi BR címektől. Spawn pontunkat mi magunk választjuk, fegyverek, valamint mozgási képességek közül is szelektálhatunk, és akár négy túlélő is lehet egy kör végén. Snowboardozhatunk, hegyet mászhatunk, de ha ez unalmasnak bizonyul, még mindig ott a siklóernyő. 

vissza