Rengeteg halál és Marilyn Manson az új Dishonored bővítés előzetesében

2017-08-10 19:48:51

Billie Lurk és Daud visszatér egy utolsó leszámolásra. Vajon véghezviszik a lehetetlent? Megölni egy istent...


 

Ahogy korábban az E3-on bejelentésre került, jövő hónapban újra terítékre kerül a Dishonored széria, melynek keretein belül ismét egy kedvelt karakter bőrébe bújhatunk. Dunwall kése és a valaha volt egyik leghírhedtebb gyilkos, azaz Daud és Billy Lurk egy utolsó kalandba vág! A hosszú hallgatás után az Arkane most egy új előzetessel állt elő. Rengeteg nyaktörés és természetfeletti képesség figyelhető meg az új, szédítő anyagban.

A Bethesda egy posztja szerint vizsgálhatunk kultuszokat, látogathatunk harcklubokat, de bankot is rabolhatunk, ráadásul ha mindez nem lenne elég, célunk egy isten megölése. Jómagam utóbbi kivitelezésében először kételkedtem, de az alábbi előzetest, és az új képességeket látva mindez lehetségessé válhat. A hangulat fokozásaképp az aláfestésről Marilyn Manson 2015-ben megjelent The Pale Emperor albumáról származó Killing Strangers c. száma gondoskodik. Íme:

Megismerhetjük Karnaca legeldugottabb részeit, új képességekhez, fegyverekhez, és felszerelésekhez juthatunk hozzá, melyek mind-mind egy célt szolgálnak: hogy nyomot hagyhassunk a történelemben. Ahogy az alapjátékban, valamint a 2011-es első epizódban is, a lopakodás itt is választható opció, ezzel sokkal nagyobb kihívássá téve a játékmenetet.

A Disnhonored: Death of the Outsider szerptember 15-én kerül megjelenésre, ám ezúttal nem választhatunk karaktert, Billy bőrébe bújva élhetjük át az eseményeket.

vissza