Red Dead Redemption 2 Online – újabb kedvezmények és bónuszok várnak

2020-01-08 20:05:00

A Rockstar Games a GTA V online szekciójához hasonlóan a Red Dead Redemption 2-ben sem hagyja, hogy enyhüljön lelkesedésünk a játék iránt. Igaz, hogy bár mindig van mit csinálni, a küldetések sok esetben ismétlődnek, az eladás is elég monoton tud lenni bizonyos idő után. Nos, a karácsonyi felhajtás után itt az ideje, hogy visszarázódjunk a munka rejtelmeibe, ezt pedig kedvezmények sokaságával kívánja elérni a csapat.

A szeszfőzdékre vonatkozóan, bárki, aki január 13. előtt eléri a 3-as rangot a bizniszben, bónuszként egy új bakancsra, valamint színvariánsokra tehet szert, továbbá 50 XP üti a markát, aki meg is kóstolja saját kis itókáját. Ha sikerül ezen felül egy özepes szintű főzetet is eladni, 30% kedvezmény jár a Norfolk Roadster ló árából.

Ami a kereskedőket illeti, 40%-os kedvezményt kapnak bizonyos tételekre, mint például fazekak, hintók, stb. Ezen felül a katalógusban is feltűnnek új áruk, sapkák, kabátok, tunikák, ezek némelyike azonban csak bizonyos ideig lesznek elérhetők. És a java még csak most jön!

25%-kal csökkentették az ingatlanok vételárát, és áthelyezési költségeiket is. A Twitch Prime-ért járó táska és egyéb bónuszok most is élnek, ráadásul aki beállítja a kétlépcsős azonosítást, extra kedvezményekben részesülnek. Ilyen például az ingyenes ló, és az Outlaw bérlet. 

 

vissza
Legolvasottabb cikkek