Red Dead Online – három szóló küldetés is érkezett az új frissítéssel

2021-02-16 18:00:00

A közelmúltban a Red Dead Online önálló címként is megjelent a piacon, ráadásul február 15-ig igencsak kedvezményes, mindössze 5 eurós áron volt lehetőség beszerezni. A Rockstar bizonyára ezzel kívánta megkísérelni egy még nagyobb közönség bevonzását a játékba. Valljuk be, e táborból egy kicsit mindenki irigykedik a GTA 5-re, ami ennyi idővel a megjelenés után is érdemi tartalommal bővül, míg a Red Dead Online maximum leértékeléseket kínál egyes árucikkekre a General Store-ban.

Látva a Cayo Perico Heist meglepően jó fogadtatását, a Rockstar is rájött arra, hogy az egyedül is játszható küldetések igenis hiányoznak a közönségnek, így a legújabb RDO update-tel beütemezték a Telegram missziók jövetelét is. Ez összesen három megbízatást takar, melyek egy "J" nevezetű emberkéhez kapcsolódnak. A One Horse Deal során egy arab versenylovat kell elkötnünk, Rich Pickings keretein belül St Denis polgármesteréhez törhetünk be, míg az Outrider keretein belül egy vagont kísérünk A-ból B-be. Mindegyik feladat három különféle nehézségi fokon végezhető el, és természetesen a jutalom is ennek függvényében növekszik vagy csökken.

Ezen felül a szokásos kedvezmények és extra utalmak keveréke is része a frissítésnek, ezek teljes listáját IDE kattintva érhetitek el, a küldetésekről pedig ITT olvashattok bővebben. Érdemes azt is kiemelni, hogy a Rockstar közleménye szerint a jövőben több egyjátékos küldetésre is számíthatunk.

vissza