Red Dead Online – elrajtolt a Halloween-esemény, ezt hozta magával

2020-10-21 18:26:00

A Red Dead Redemption 2 bár már egy ideje megjelent, egyelőre nincs jele annak, hogy a Rockstar folytatni kívánja az első epizód Undead Nightmare DLC-jét. Újabb Halloweent kell tehát kibírnunk zombik ide-oda kószálása nélkül, azonban az élőhalottak helyett egy rakás tartalommal bővült a játék.

A legnagyobb újdonság a Dead of Night játékmód, mely bár nyomokban tartalmaz zombikat, csak egy PvP mód erejéig. Ennek keretein belül négy csapat küzd meg a győzelemért, és hogy lenyomják a The Dead genget. Félreértés ne essék, nem egy kooperatív mókáról beszélünk, ugyanis az emberi, élő ellenfelek likvidálása is pontot ér. 

Állatok terén is van változás, két új legendás párduc barangolt be a területre, az egyikük a Nightwalker Panther of Bolger Glade névre hallgat, míg a másik a Ghost Panther of Bluewater Marsh-ra. A sima "mezei" párducok is képesek feltolni az egekbe az ember adrenalinszintjét, ha hirtelen megjelennek az erdőben, így aki ennek egy fokozottabb verziójára áhítozik, itt a lehetőség. Természetesen Gus belőlük is elkészíti a megfelelő ruhadarabokat.

Ha már állatoknál tartunk, érdemesnek tartom megjegyezni, hogy a Naturalist szerepben tevékenykedőknek lehetőségük nyílik oposszummá változni. Tudom, nem egy vérfarkas, de hozzátenném, az oposszumok is meglepően gonosz kis lények... Mindehhez az Opossum Vitalism Studied jegyzetre, és némi Harrietum Officinalisre lesz szükségünk.

Megérkezett a Halloween Pass is, amit 15 aranyért szerezhetünk be. Ennek megvétele bár nem szükséges a Dead of Night játékmódban való részvételhez, a legendás állatok vadászatához, és az oposszummá váláshoz, pofás kis dolgokat tartalmaz. Kísérteties kinézetet ad a Moonshine bárhoz, illetve effekteket és néhány fegyvert, illetve skint kínál.Összesen 20 szintet foglal magába, mely az Outlaw Passhoz hasonlóan működik. November 16-ig van lehetőségünk megvásárolni, de a megszerzett jutalmak ezután is nálunk maradnak.

Ha benézünk Madam Nazarhoz, és felkapunk egy halloweeni álracot, plusz juttatásként 10 dobótőrt és egy szabadon választott Ability kártyát is ad mellé. Az esemény a bérlethez hasonlóan 4 hétig, november 16-ig pörög! További részletekért látogassasok el a hivatalos honlapra!

vissza