Red Dead Online – decembertől önálló címként is megvásárolható

2020-11-25 18:30:00

NEmsokára érkezik a GTA Online eddigi legnagyobb frissítése, a dolgok azonban a Red Dead Redemption 2 körül is forognak. Rengeteg rajongó örömére önálló címként is elindul a Red Dead Online a Steamen, illetve az Epic Games Store-ban december 1-jén. A játékhoz ajánlott lemezterület 123 GB, de magába foglalja a sztori mód külön megvásárlását is. A pláne az egészben, hogy 2021. február 15-ig 5 dolláros(!!!) áron szerezhető be, ezután pedig 20 dollárt kóstál majd.

A lépés nem meglepő, a játék amúgy jól tartja az árát, ez viszont betudható a rengeteg tartalomnak, így azonban, aki csak a multiplayer szekció után áhítozik, lehetősége lesz azt külön is megvásárolni. A GTA Online is hasonló útra tér, erre azonban előreláthatóan 2021 végéig kell várnunk. 

A játékostábor nagy része júliusban még bohócnak öltözött az érdemleges kiegészítők hiánya melletti tiltakozás ügyében, és ennek úgy fest, meg is lett az eredménye. Tarek Hamad elárulta, a csapat továbbra is a Read Dead Online világépítésén munkálkodik, és az említett önálló projekt egy Bounty Hunter frissítéssel egybekötve érkezik. Új szökevények lepik el a vadnyugatot, de új felszereléseket és készségeket is kapnak a fejvadászok, kiknek szerepe így nagy mértékben átrajzolódik. Legendary Bountyk is jönnek, de 100 szintes Outlaw Pass is lesz.

 

vissza