Rebootolják a Lords of the Fallent

2022-08-24 18:30:00

Aki nem esetleg nem ismerné, a Lords of the Fallen egy 2014-ben bemutatott soulslike RPG projekt, mely a Deck 13, a CI Games és a Hexworks műhelyébúl gördült ki, de több okból is kifolyólag sajnos nem ért el túl nagy sikereket. Én személy szerint egy kihagyott ziccernek tartottam mindig is, mivel potenciál van benne bőven, és úgy fest, nem egyedül játszottam el a reboot gondolatával. 

A 2022-es Gamescom tegnap esti felvonásában került levetítésre a felújított változat első előzetese, mely PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re készül, és melyet immáron az Unreal Engine 5 hajt majd. A megjelenés pontos dátuma egyelőre nem ismert, de a 3 perces cinematic előzetes után a 2023-as évet tűzték ki célul. A videóban a játék sötét világát vehetjük szemügyre Joseph Quinn (Stranger Things, Game of Thrones) narrálásával. 

„A Lords of the Fallen az a szellemi utód, melyre az eredeti cím rajongói mindig is vágytak.” – jelentette ki Cezar Virtosu, a projekt kreatív igazgatója. "A játék lényegesen nagyobb (több, mint ötszöröse), mint az eredeti, és összefonódik benne az élők és holtak birodalma. Sötétebb, nagyobb kihívás elé állít, gazdagabb a narratíva, több az RPG-elem, erúsebb a tematika és gyorsabb a soulslike harc." – tette hozzá. 

Mielőtt nekivágnánk a kalandnak, létrehozhatjuk saját hősünket, mi több, egy barátunkkal karöltve, kooperatív módban is belecsaphatunk a lecsóba. Ja, és történet egyébként ezer évvel az eredeti játék után játszódik!

vissza