Quantum Break - érkezik a dobozos és a Steam változat

2016-08-10 20:08:23

Nem kellett sokat várni, hogy a Microsoft egyik nagy dobása elérjen más platformokra is, a becses dátum pedig szeptember 14.


 

Az idei év elején, egészen pontosan február 10-én került bejelentésre a Quantum Break Windows Store-exkluzivitása, így mindannyiunkat meglepetésként ért a Microsoft és a Remedy közlönye: a játék érkezik Steam-re és dobozosan is! A kiadó büszke a projektre, elmondása szerint egy grafikailag is lenyűgöző shooter remek szereplőkkel.

A dobozos változat 5 lemezt tartalmaz majd (emellett persze a Steam-en belüli aktiválásra is szükség van), ezen felül egy „Így készült” Blu-Ray DVD-t és könyvet, két posztert, egy zenei CD-t, illetve egy gyorstalpalót foglal magában. Tekintve a kezdeti problémákat, jó hír, hogy amindkét változat tartalmazza az összes eddig megjelent frissítést. Sokak örömére a játék nem kizárólag Windows 10-en, hanem 64 bites Windows 7 operációs rendszeren is működőképes lesz, ami a DirectX 12 „hanyagolhatóságát” is jelenti.

quantum break

Bár a Microsoft elmondása szerint nem érdekelt a Steam-mel való versengésben, Phil Spencer biztosan állítja, hogy a Windows Store egy megfelelő platform a PC-sek számára. Ez júniusban hangzott, el, ennek ellenére talán kicsit gyorsan átpasszolta a Quantum Break-et, nem? Tekintve, hogy az Alan Wake-nek két évig tartott, hogy elérjen Xbox 360-ról PC-re, talán tényleg gyors.

Akárhogy is, e két verzió szeptember 14-i megjelenése mindenképp pozitívum, így innentől fogva csak a 40 eurós árcímke szabhat határt.

vissza