PlanetSide Arena – 500 fős battle royale móddal érkezik

2018-12-16 22:16:00

A PlanetSide szériát talán senkinek nem kell bemutatnom, és remélhetőleg asz is köztudott, hogy heteken belül érkezik az új rész: az Arena. Bár a PlanetSide 2 PC-n és PlayStation 4-en került megjelenésre, az új epizód más irányba lendíti a sorozatot, és kizárólag előbbi platformra érkezik.

A megjelenés után több mód is hozzáadásra kerül, elvégre jön a Capture The Flag, a Team Deathmatch, a Search And Destroy, és a Conquest is. Szezonális battle passeket kapunk, melyeket kizárólag a játékon belül szerzett valutával vásárolhatunk majd meg. A fejlesztők nem szeretnék, hogy az Arena csak és kizárólag a battle royale módra épüljön, de említésre méltó információ, hogy már megszokott standard módban 100 embert küld harcba, a Massive Clash keretein belül egy csapat 250 személyt számlál (tehát 500-an vesznek részt egy meccsen).

Egyelőre egy térképpel indít a projekt, de a fejlesztők vevők a bővítésre, így ez változhat, valamint szeretnék, ha a résztvevő játékosok száma is elérhetné az 1.000 főt. A PlanetSide: Arena 2019. január 29-én kerül megjelenésre kizárólag PC-n, a konzolos verziókra vonatkozó terveket egyelőre nem fedték fel. Az előrendelés már él, és hozzáférést biztosít a közelgő béta fázishoz. A standard kiadás az első szezont és egy assault páncélzatot kínál 20 dollárért, míg a deluxe változat a maga 40 dollárjával bővít egy hoverbike-kal és újabb ruházatokkal. 

vissza