Percek alatt elkapkodták a SNES-t az egyik legnagyobb boltból

2017-07-23 11:57:59

A Nintendo felfedezte a retróban rejlő pénzt: az új konzolok mellett el tudják adni a régieket is, dee nem tanulnak a hibáikból.


 

A Nintendo minden gyártót maga mögé utasíthatna, ám úgy tűnik, hogy nem tanultak a NES mini iránti túlkeresletből és idén nyáron is képesek eljátszani azt, amit tavaly.

Bárhol jelenik meg készleten a konzol, mindenhonnan percek alatt elkapkodják. Tavaly csak a szerencsések kapták kézhez időben hőn áhított NES mini konzoljukat, a legtöbbek lemaradtak az ajánlatról. Azt gondolnánk, ha újra pénzt akar csinálni az egyik legnépszerűbb konzoljával a Nintendo, akkor azt kellő mennyiségű termékkel a háta mögött teszi. Sajnos viszont a jelenlegi példából is az derül ki, hogy a gyártósorok lassabbak, mint a fogyasztók.

A Walmart (az egyik legnagyobb bevásárlóközpont az USA-ban) feldobta online kínálatába a SNES classic edition-t és kevesebb mint fél órával később a boldog játékosok, akik előrendelték a terméket, az alábbi felirattal találták magukat szemben:

walmartEz még mind semmi, a termék iránt olyan sokan érdeklődtek, hogy a SNES Walmart-os oldala teljesen leállt. Úgy tűnik, nem bírja kiszolgálni a nosztalgiázni vágyókat a Nintendo. Pedig akár több ilyen vásárló van mint amennyi a Switch-et akarja!

 

 

vissza