PC-re érkezhet a Sackboy: A Big Adventure

2022-09-20 17:32:00

Tényleg úgy fest, hogy a szivárgások hetének vagyunk szem- és fültanúi... A GTA 6 interneten való megjelenése után nemsokkal a Diablo 4-ről is láthattunk egy majd' egy órás játékmenet részletet, és bár ezúttal nem gameplay-szivárgásról van szó, úgy fest, egy újabb Sony-exkluzív cím látogathat el PC-re: a Sackboy: A Big Adventure.

A porttal kapcsolatos pletykák már korábban is terjengtek az interneten, 2021. októberében ugyanis megjelent egy SteamDB bejegyzés, melyben a Project Marmalade-ra hivatkoztak, mely a játék eredeti kódneve. Ugyanez a név nemrég egy masszív Nvidia GeForce szivárgás kapcsán is felbukkant, és a Redditen már képernyőképek is feltűntek róla.

A VGC beszámolója alapján a SteamDB bejegyzés kapott egy frissítést, hozzá lett adva egy Sackboy-ikon, melyhez egy nyelvi támogatás is tásrul, ami alapján arra merünk következtetni, hogy nem is v agyunk olyan messze a megjelenéstől. Bár pontos megjelenési dátumunk nincsa, én személy szerint nem lennék meglepve, ha még idén kézhez kapnánk a Steam-verziót. 

A Sackboy: A Big Adventure egyébként jelenleg 79-es pontszámmal büszkélkedhet a Metacritic felületén.

vissza