Kiszivárgott játékmenet-videón a Diablo 4

2022-09-19 17:55:00

Úgy tűnik, a napokban a játékfejlesztők igencsak ráfáznak a szivárogtatásokkal... Nemrég a GTA 6-ról került fel az internetre rengeteg anyag, most pedig a Diablo 4 az áldozat. A Blizzard következő nagy ARPG-jéról mintegy 53 percnyi felvétel került fel a files.fm weboldalra. A GTA-leak bár egyelőre úgy fest, egy hack eredménye, a Diablo egy Discord adatfolyamon keresztül szivárgott ki. A háttérben egyértelműen hallani a beszélgetést, bár a hangok torzítva vannak, vélhetően a személyazonosságok elrejtése érdekében.

A felvételek egyértelműen egy tesztfázisból származnak, a környezeti elemek nagy része még textúrátlan, és vízjelek is szerepelnek a képernyőn. A videón szereplő játékos barbár kaszttal vág neki a kalandoknak, és nem csak ide-oda mászkál, néhány lenyűgözően súlyos küzdelemben is részt vesz. Megfigyelhető továbbá a világ hatalmas kiterjedése, a dinamikusan töltődő térkép.

Tekintettelk a felvételen fellelhető információmennyiségre, vélhetően a Blizzard nem lesz képes azonosítani a szivárgás konkrét forrását, ami jelen esetben jóval több, mint a múltkori alfa-build leak. 

vissza