Paragon - végre itt a gameplay (alfa)

2015-12-23 17:19:02

Nagyon régóta kíváncsiak vagyunk már, miként is fut majd egy MOBA az Unreal Engine 4-gyel hajtva. Hát így!


 

 

Rengeteget találgattunk már, hogy mi is pontosan az Epic Games legújabb projektje, a Paragon. Számtalan feltevés született, ám végül kiderült, hogy egy MOBA-ról van szó, mégpedig egy gyönyörű látványvilággal megáldottról. Ez persze nem is kérdés, elvégre az Unreal Engine 4 pörög alatta. A játék nem régen, de belépett az alfa fázisba, így már játszható! Ennek alkalmából kaptunk is egy valamivel több, mint négy és fél perces videót, melyben a fejlesztők elmagyarázzák hogyan is működik a Paragon, mivel nem egyszerű MOBA-ról van szó.

A játékban nem csak mi lépünk szintet, de fegyvereinket is folyamatosan fejleszthetjük. A kártyák nagy szerepet kapnak, több téren is ezek formájában jelennek meg a dolgok. Az XP mellett másfajta pontokért is lesz lehetőségünk vásárolni

A játékmenetnek természetesen megvan a MOBA-beütése. Mit gondoltok, vajon felveheti majd a verseny a Smite-tal? Tekintve hogy PC-re és Xbox-ra jelent meg, a Paragon pedig PC-n és PlayStation 4-en debütál majd, még ígéretesebb a lehetséges versengés.

Mi már nagyon várjuk a további információkat a projekttel kapcsolatban! És ti?

vissza