Overwatch developer update - ingyenes hősök, mapok

2015-12-08 16:56:33

A Blizzard közösségi oldalán megosztott egy update videót a készülő Overwatch-ról, amiben Jeff Kaplan, a játék egyik fejlesztője beszél olyan fontos kérdésekről, amik felmerültek a gamer community-ben.

 

Az első és talán legfontosabb hír, hogy a 21 játszható karakter a későbbiekben bővülni fog, de nem DLC-k, hanem patchek formájában, vagyis ingyen juthatunk majd a plusz hősökhöz. Ez érvényes az új mapokra is. Dícséretes ez a hozzáállás, hiszen ahogy főleg azt az EA játékoknál tapasztalhattuk, manapság alig kapunk bármi extra tartalmat úgy, hogy nem kell érte kinyitnunk a pénztárcánkat.

Kaplan olyan apróságokra is kitért, hogy a későbbiekben lehet majd állítani a hangerőt, illetve ha nem szeretnénk látni, ahogy megaláz az ellenfél, a kill camet is kikapcsolhatjuk, bár ezt ő nem javasolja, mivel így fontos információktól eshetünk el az ellenféllel kapcsolatban. Az Overwatch a tervek szerint 2016 tavaszán fog érkezni PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ha pedig kíváncsiak vagytok a teljes update videóra, itt megnézhetitek:

Ti beruháztok majd az Overwatch-ra?

vissza