Önálló kiegészítővel bővül a Shadow Tactics: Blades of Shogun

2021-11-02 20:50:00

Egészen elképesztő vidsszagondolni egy-két játék megjelenésére, pontosabban arra, hogy amiről azt gondolnánk, tegnap jelent meg, már több éves projekt. Én személy szerint a The Witcher 3-mal vagyok mindig így... De ezúttal a Shadow Tactics: Blades of Shogun ötödik(!!!) születésnapja kapcsán íródik e cikk.

A Daedalic Entertainment és a Mimimi Games berkei alatt készült, elképesztően (és méltán) népszerű projekt a fent emített alkalomból bővül egy önálló kiegészítővel. Az Aiko's Choice Edo városába kalauzolja a játékosokat, ahol a főszereplő múltjának szellemeivel nézhetnek szembe. Főszereplőnk bár mestere az álcázásnak, úgy fest, nem tudta észrevétlenül maga mögött hagyni régi életét: Lady Chiyo előbújt az árnyak közül.

A bővítés három teljes értékű és három rövidebb küldetést tartalmaz, melyek mindegyike vadonatúj környezetben játszódik majd. Az alapjátékhoz hasonlóan itt is az egész csapat felett mi rendelkezünk, az irányítás pedig ezúttal sem lesz sétagalopp. Csapdákra, elterelésre, lopakodásra, gondos tervezésre és zseniális taktikákra szintúgy szükségünk lesz, ha győzelmet kívánunk aratni. 

A Shadow Tactics: Blades of Shogun – Aiko's Choice december 6-án kerül megjelenésre, és az alapjáték minden funkcióját tartalmazni fogja. Bár a futtatáshoz nem lesz szükségünk az alapjátékra, erősen ajánlott egy kis ízelítőt venni belőle, mielőtt belevágnánk az új kalandba! További információkat a hivatalos Steam-oldalon találhattok.

vissza
Legolvasottabb cikkek