Olyan olcsó a CS:GO, hogy nem vásárolhatod ajándékba

2016-06-24 07:31:32

Elstartolt a Steam Summer Sale, ami azt jelenti, hogy az elkövetkezendő napokban a játékosok hatalmas leárazásokkal vásárolnak még mindig méregdrágán játékokat. Egyetlen terméket viszont nem rakhatunk raktárunkba, vagy ajándékozhatunk másnak.


 

A Steam nyári leárazásának idején saját játékaikból is súlyos százalékokat emelnek le. A legnagyobb népszerűségnek örvendő CS:GO-t idén 7€-ért lehet beszerezni - ami 2200 forintnak felel meg. De a haszonlesők érdekes húzásra lettek figyelmesek, mialatt próbáltak hozzájutni megannyi leárazott CS:GO kulcshoz, amit aztán eladhatnak olyan oldalakon, mint a G2A. A Valve nagy sikerű játékát nem veheti meg olyan, aki rendelkezik már könyvtárában a szoftverrel, tehát se ajándékba, se raktárunkba nem rakhatjuk.

CS:GO leárazás

„Az akció során célunk, hogy növeljük az új vásárlók és felhasználók számát, nem pedig az, hogy ajándékokat vásároljanak a userek. Ezért nem lehet a CS:GO-t ajándékba venni.” - mondta a Valve munkatársa.

Felmerül a kérdés, hogy más játékokat, mint például a szintén népszerű Arma 3-at vagy a Portal 2-t miért lehet továbbra is játékok ezreivel ajándékba vásárolni.

vissza