Októberben érkezik a Marvel's Midnight Suns

2022-06-09 21:42:00

A Marvel's Midnight Suns most már hivatalosan is október 7-én jelenik meg, ami megerősíti azt a szivárgást, amit a hónap elején láttunk.

A múlt hét végén egy sor kép szivárgott ki, amelyek különböző részleteket árultak el a Marvel's Midnight Suns-ról, leginkább a megjelenési dátumot, október 7-ét. Most a Summer Games Fest során történt hivatalos leleplezésnek köszönhetően ezt már biztosan tudjuk.

Pókember és Skarlát Boszorkány is csatlakozik a harchoz, mindketten nyilvánvalóan új külsőt kapnak, hogy mindenki máshoz passzoljanak. Azt is láthatjuk, hogy Venom-ot is rábeszélik a gonoszok oldalára, és Hulk is új rosszfiús külsőt kap, szarvakkal.

Bár a trailer nem mutatja be, a játék néhány különleges kiadása is úton van, amelyeket összeszedtünk:

  • Standard kiadás - 70€: PC, PS4, Xbox One. Tartalmazza az alapjátékot.
  • Enhanced Edition - 75€: PS5, Xbox Series X/S. Tartalmazza a játék next-gen konzolokra optimalizált változatát és öt prémium kozmetikai skin-t.
  • Digital+ Edition - 75€: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S. Tartalmaz 11 prémium kozmetikai skin-t. A PS5 és Xbox Series X/S optimalizált változatait is tartalmazza a csomag.
  • Legendary Edition - 100€: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S. Tartalmaz 23 prémium kozmetikai skin-t, valamint hozzáférést a megjelenés utáni Marvel's Midnight Suns Season Pass-hoz.
vissza
Legolvasottabb cikkek