Októberben elindul a World War 3 korai fázisa

2018-09-24 20:18:00

Aki nem ismerné, a World War 3 egy modern taktikai FPS a The Farm 51 kezei alól, kiknek neve a Get Even, a Painkiller: Hell and Damnation, vagy a Necrovision rajongóinak ismerősem csenghet. A lövöldözést összesen két módban tárja elénk: a Warzone során a gyalogság, a páncélozott járművek, illetve a drónok kerülnek előtérbe. Itt a kisebb küzdelmekben aratott győzelmek befolyásolják a nagyobb, taktikai térképen feltüntetett háború kimenetelét. 

A második lehetőség a Recon. Ez tulajdonképpen egy cspat alapú battle royale, ám ezesetben célunk különféle támaszpontok elfoglalása lesz. Az early access október 19-én rajtol, és a fejlesztők szerint a korai fázis előreláthatólag 12-15 hónapig fog tartani, mely idő során újabb játékmódokkal, fegyverekkel, térképekkel, illetve egységekkel gyarapodik. 

A Steam oldal már él, 28 dolláros áron szerezhetjük be a játékot. A végső kiadás ára emelkedni fog, azonban minden jövőben megjelenő DLC ingyenes lesz. A World War 3 a realizmusra törekszik, akár a fegyverek bemutatásáról, akár a nemzet erők felszereléséről, vagy a helyszínekről van szó. 

vissza