Nem kap folytatást a World of Tanks, nincs is szüksége rá!

2017-10-29 16:23:05

„Az állandó evolúció. Ez a játék fémjele.” - magyarázza de Giorgio.


 

A World of Tanks valószínűleg nem hangzik semelyikőtöknek ismeretlenül. A Wargaming legújabb statisztikái alapján 130 millióan vannak csak a PC-sek, ami valljuk be, nem kis teljesítmény. Tekintettel az elmúlt hét év hatalmas sikerére néhányan elvárnák, hogy folytatást kapjon a projekt, ez azonban nem úgy néz ki, hogy valaha is megvalósulna...

A PAX Aus-on közetlenül Alex de Giorgiot kérdezték a World of Tanks 2-ről, ő azonban röviden egy „World of Tanks 2? No!”-val válaszolt. A stúdió egy games-as-a-service címként tekint a játékra, melyet folyamatosan frissítenek, bővítenek, viszont folytatást egyhamar biztosan nem kap, ha egyáltalán ez valaha is bekövetkezik.

world of tanks

Ez a hozzáállás nagyban hasonlít a Psyonix Rocket League-ről mondottjaihoz, vagy épp Brendan Greene álláspontjához a PUBG-vel kapcsolatosan. A különbség annyi, hogy e kettővel ellentétben a WoT ingyenesen játszható, ám ez sok esetben kényszerítő tartalmak létrehozására sarkallja a fejlesztőket. Ha nem gyártasz érdemlegeset, a közönség egyszerűen továbbáll.

vissza