Need for Speed - PC-re késik

2015-09-14 21:10:46

Tegnap írtunk róla, hogy hamarosan elindul egy zárt béta a Need for Speed sorozat legújabb - és valljuk be az utóbbi időben legjobban várt - részével kapcsolatban, mely nagyon ígéretesnek tűnik. Az is feltűnhetett mindenkinek, hogy ebből sajnos a PC-s tábor kimarad. Nos, kiderült mi ennek az oka.

A mai nap folyamán a Ghost Games egy blogbejegyzésben tájékoztatott mindenkit, hogy a lehető legjobb minőség és játékélmény (emellett a korlátlan Frame rate) érdekében a PC-s verzió a halasztás útjára kellett, hogy terelődjön. Pontos dátumot nem tisztáztak, de 2016 tavaszáról van szó. A fejlesztő csapat elmondása szerint az addig megjelenő tartalmak a PC-s verzióban nem sokkal a megjelenés után, pontosabban már az első nap folyamán frissítés formájában elérhetőek lesznek, így nem maradnak le semmiről. Ezt mind sajnálattal halljuk, de a figyelembe vesszük a közelmúltban esedékes nagy megjelenéseket és az ezekkel együtt járó botrányokat, érthető a Ghost Games döntése.

Viszont mindez a konzolokra nincs kihatással, Xbox One-ra és PlayStation 4-re változatlanul, november 5-én jelenik meg a játék!

vissza