Need for Speed: Heat – 4K felvételeken még jobban ámulatba ejt

2019-08-22 16:18:00

Először is, le kell, hogy szögezzem, bármilyen szemszögből nézem, az utóbbi évek Need for Speed részei nem különösebben nyerték el a tetszésemet. Bár a 2015-ös epizód az online szórakozás miatt még így-úgy beleivódott a délutánokba, de sem a 2012-es Most Wanted, sem a Rivals, sem pedig a Payback nem hívta elő a széria iránti szeretetemet. Akár közvélemény-kutatást is tarthatnék arról, kinek miért tetszik a sorozat ez vagy éppen az a része, szinte biztos vagyok benne, hogy a 80%-a a régi epizódokra tenné a voksát a tuningolás részletei miatt.

Az Underground-darabok egyenesen kötelezőek, a 2005-ös Most Wanted sokaknál a csúcsot jelenti, de még a Carbon is közkedvelt volt az "autosculpt" szekció miatt. Nos, a Need for Speed: Heat első ránézésre bizakodásra ad okot, elvégre a testreszabási lehetőségek tárháza az eddig látottak alapján igen nagy, a grafikai részletekre sem lehet panasz, akár a kocsikról, akár a környezetről van szó.

Korábban már több előzetest is láthattunk a Ghost Games következő projektjéről. Volt beharangozó trailer, de mozgott is a játék majdnem fél órát, most pedig egy rövidebb, ám annál részletesebb, 4K felbontású felvételt kapunk, mely nappali és éjszakai megvilágításban is szemünk elé tárja a világot. 

Az Electronic Artsot az utóbbi évek tapasztalataiból kiindulva egyből a loot boxokról faggatták, mely kérdések kapcsán kiderült, e projektből kiimaradnak, bár egy "time saving pack"-et piacra bocsánatak, mely a térképen lévő összes helyet felfedi. A Need for Speed: Heat november 8-án kerül megjelenésre PC-n, Xbox One-on, és Playstation 4-en egyaránt.

vissza