Mozgásban a Bloodborne DLC egyik legjobb fegyvere

2015-11-18 18:47:57

Pár nap múlva jelenik meg a PS4 exkluzív Bloodborne első DLC-je, a The Old Hunters - hogy ezt ne csak a rajongók tudják, a fejlesztők összedobtak egy mozgóképes anyagot a kiegészítő egyik legjobb fegyveréről, a Simon’s Bowblade-ről.


 

Ismét lesz miért elmerülnünk a Bloodborne világában: november 24-én jelenik meg a The Old Hunters DLC, ami rengeteg felfedezni való területet és tárgyat foglal magába. Az egyik ilyen fegyverről meséltek most bővebben a készítők.

Mint láthatjátok (és olvashatjátok), a Simon’s Bowblade egy közelharci/távolsági fegyverhibrid, amivel tééényleg lehet majd aprítani a jónépet.

A DLC november 24-én érkezik, de azoknak, akiknek még nem volt szerencséjük a játékhoz, december 3-án bezsákolhatják a Bloodborne: The Old Hunters Editiont is, ami tartalmazza az alapjátékot is.

A videót elnézve tényleg jó ez a fegyver, bár számomra ez a DLC nem hozta meg a kedvet, hogy ismét nekiüljek a játéknak. Valahol a felénél megakadtam, mivel kiismertem a harcrendszert, az ellenfeleket (már akikkel eddig találkoztam) és sztori híján nincs, ami továbblendítsen. Valószínűleg velem van a baj, mivel a Bloodborne-hoz kell egy hangulat, egy érzés, ami továbblendít. Én ezt 10-20 óra után elvesztettem és csak remélem, hogy visszajön, mivel ahogy az „eddigi részek”, ez is zseniális lett a maga módján.

vissza