Moving Hazard - már alfa fázisban a Psyop Games projektje

2015-12-20 12:36:34

Rengeteg játékot és a jövőben esedékes megjelenést kaptunk idén szinte minden fejlesztőcsapattól. A legnagyobb dobásokat tekintve mindegyik különböző volt, még a maga kategóriáját tekintve is. A legnagyobb dobásra bizonyos értelemben mégis a Psyop Games készül.


 

 

Akadtak ezek közül, amik minden téren kiemelkedtek a többi közül, azonban nem sok játékot tudhatunk magunkénak, melyeket egyetlen korábbi projekthez sem hasonlíthatunk, azonban a Psyop Games csapata most úgy néz ki megtöri a jeget. A kategóriát tekintve természetesen nem alkot újat, hiszen egy FPS-ről van szó. A környezetben sem emelkedik ki túlságosan, hiszen zombis játék révén mostanság nem nehéz eltűnni a "tömegben". De akkor mégis miben különbözik annyira?

A változás nem is annyira ránk irányuló, sokkal inkább a zombikra, a többi szereplőre: Ezen élőlények ugyanis ez alkalommal elsősorban nem az ellenségeink!

Az élőhalottak ezúttal ellenségeink likvidálására szolgálnak, mondhatni fegyverként. Természetesen lelőhetjük őket, de az elsődleges cél nem ez. Ha épp egy ellenséges figura tántorog a közelben, a zombikat hergelve elérhetjük, hogy rátámadjanak. Magunk mellé állíthatjuk őket, de nem nehéz ennek ellenkezőjét sem elérni.

Aki ezek után sem tudja teljes mértékben elképzelni miről is van szó pontosan, tekintse meg a fentebb linkelt videóanyagot vagy a hivatalos oldalon áskálódjon még egy keveset!

A Moving Hazard jelenleg alfa fázisban botorkál a megjelenéshez vezető úton - hogy mikor ér célba, még nem tudni.

vissza