Mortal Kombat X: Kombat Pack 2 - hamarosan gameplay

2016-01-10 17:41:20

Akárhonnan is nézzük, a Mortal Kombat minden idők egyik leghíresebb verekedős játéka. Éppen emiatt a fejlesztők sem engedhetik meg maguknak, hogy abbahagyják a tartalmak bővítését.


 

 

A széria körül mostanában elég nagy a felhajtás: mint kiderült, idén érkezik a Generations névre keresztelt sorozat és a mozifilmről is kaptunk néhány információt. Na, de térjünk csak vissza a játékvilághoz... Vitathatatlan, hogy a Mortal Kombat X nagyon ékes tagja lett a sorozatnak. Csodálkoztunk, de örömünk titkolhatatlan volt, mikor bejelentették, hogy több Kombat Pack-et kap a projekt. Nem sokkal később egy kedvcsináló előzetest is kaptunk a csomaghoz, melyből megtudtuk, kik köszönnek be a játékba a pakkal. Mindegyiküket láthattuk egy-egy pillanatra, ám harcba nem bocsátkoztak.

Ed Boon a Twitter-en keresztül tájékoztatta a rajongókat, hogy jövő héten gazdagodunk majd egy gameplay videóval, melyből részletesebben megismerhetjük az első érkező karaktert. Négyük közül egyenlőre kiléte titkos, így kíváncsian várjuk a fejleményeket. Reméljük, társaira sem kell majd sokat várni.

vissza
Legolvasottabb cikkek