Mortal Kombat – végre tudjuk, hogy néz ki Shao Kahn a páncélja nélkül

2020-06-05 19:25:00

Úgy gondolom, senkinek nem kell bemutatnom Shao Kahn-t, a hatalmas, gonosz, kalapáccsal hadonászó figurát... Bár szinte minden epizódban jó nagy adag szerephez jut, még mindig vannak információk, melyeket mindeddig titokban tartottak a fejlesztők. Ilyen például a most következő is, mely bizonyára rengeteg Mortal Kombat rajongó oldalát bökte: Hogy néz ki a páncélja nélkül? Nos, részben az Aftermath kiegészítőnek köszönhetően megtudtuk az igazságot!

A továbbiakban a cikk spoilereket tartalmazhat a Mortal Kombat 11: Aftermath kapcsán, így csak saját felelősségre görgessetek lejjebb!


Bár Shao Kahn a 11. epizód fő történetszálában nem jutott sok szerephez, az Aftermath kiegészítőben bőven akad játékideje. Sisakja nélkül már "megcsodálhattuk" Krushing Blowoknak vagy Fatal Blowoknak köszönhetően, illetve mikor frissen feltámadt felesége, Sindel megmenti őt. 

Nemrég azonban Solomon Caitan, a NeatherRealm vezető karakterművészének hála, egy posztban teljes valójában feltűnik páncélja nélkül, a legmeglepőbb az egészben pedig, hogy látható módon egy részben hüllőszerű lénnyel van dolgunk, hiába hittük eddig, hogy 100%-ban ember. Bár az továbbra sem tiszta, mely fajt képviseli pontosan a karakter, de mintha félig sárkány lenne... És ha ez igaz, értelmet nyernek a rajongói találgatások is, mik szerint a MK: Deceptionben Shao Kahn valamilyen úton módon "elnyelte" Onagát, ráadásul egy Kitana és Raiden közti párbeszédben is elhangzik, hogy "birtokolja Onaga hatalmát".

A sárkányok egyébként elég rejtélyes fajnak mondhatók a Mortal Kombat szériában, legközelebbről talán Liu Kang egyik fatalityében vehetjük szemügyre... Akárhogy is, Shao Kahn teste, akár egy szikla alsónadrágban, nem csoda, hogy Sindel éveket várt rá...

vissza
Legolvasottabb cikkek