Monster Hunter World – júliusban érkezik az Alatreon frissítés

2020-06-30 18:18:00

A következő nagy, korábban elhalasztott Monster Hunter World: Iceborne frissítés Alatreon néven nemsokára rajtol. A negyedik update mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik, aki birtokolja az alapjátékot. Ahogy a címéből bizonyára sikerült kiderítenetek, Alatreonnal, a lángoló fekete sárkánnyal állít majd szembe, akit egyébként a Monster Hunter 3-ban láthattunk anno először. 

E lény a tűz mellett a jég és a mennydörgés erejével is rendelkezik, úgyhogy nem lesz könnyű legyűrni. Egy kevesebb, mint egy perces videó keretein belül be is mutatják, mint karaktert, mozgás közben viszont csak július 3-án leshetjük meg, ugyanis ekkorra tervez a Capcom egy Twitch livestreamet. E fejlesztési napló egyébként nem csak a főellenséget, de a frissítés minden egyéb elemét is felsorolja majd.

A megjelenés július 9-én esedékes.

Ha esetleg valaki a fenti előzetes láttán kapott kedvet a szörnyvadászathoz, a Steam nyári vására keretében most 19,79 dollárért zsebelhető be az alapváltozat. Az Iceborne Digital Deluxe kiadásért 37,49, míg az Iceborne Master Editionért 44,99 dollárt kérnek.

vissza
Legolvasottabb cikkek