Monster Hunter Generations - júliusban érkezik

2016-05-13 18:32:33

A vadászat hamarosan kezdetét veszi, ugyanis a Capcom Monster Hunter Generations játéka július 15-én jelenik meg Európában, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre!


 

Az ugyanezen a napon megjelenő New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition konzol tökéletes lehetőséget ad a rajongóknak, akik már alig várják, hogy belevessék magukat a több milliós eladással büszkélkedő akció-szerepjáték sorozat új részébe.

A New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition gyönyörű piros színben pompázik, a borítóján a játék elit szörnyeit, avagy a Végzetes Négyest ábrázoló grafikával. A gépcsomag továbbá a mellékelt 4 GB-os microSD memóriakártyán előre telepítve tartalmazza a Monster Hunter Generations játékot, így a játékosok egyből belevethetik magukat a kalandokba a New Nintendo 3DS készülékek egyedi funkciót kihasználva, mint például a C-Stick.

Az új Prowler móddal és az átdolgozott játékelemekkel a Monster Hunter Generations a sorozat eddigi legelérhetőbb része az újoncok számára. A Prowler mód keretében a játékosok egy Felyne karaktert irányítva vadászhatnak és gyűjtögethetnek bármiféle nyomás nélkül. A Prowler egyszerű gyűjtögető mechanikájával, egyedi támadásaival és sorozataival kézenfekvő választás a játékmenet megtanulására, mielőtt a játékosok belevágnának saját Monster Hunter utazásukba. A játék összes egy-, és többjátékos küldetése játszható Prowler módban is, így minden képességű játékos akadályok nélkül kalandozhat együtt, legyen vadász vagy Prowler. Tudj meg többet a Monster Hunter Generations új lehetőségeiről, köztük a Prowler módról az új „Egy Teljesen Új Fajta Vadász” előzetesből!

monster hunter generations

A Monster Hunter Generations keretében a játékosok több mint 20 helyszínen szállhatnak szembe a különböző fenevadakkal egyedül, vagy akár barátaikkal lokálisan vagy interneten keresztül. A küldetések során begyűjtött alapanyagokból a vadászok erősebb fegyvereket és páncélzatot készíthetnek, amikkel aztán még veszélyesebb feladatoknak vághatnak neki. A négy különböző választható Vadász Stílusnak és látványos Vadász Mozdulatoknak köszönhetően a Monster Hunter Generations a sorozat eddigi leginkább személyre szabható része. A játékosok a megjelenés előtt egy Monster Hunter Generations demóval is belekóstolhatnak majd a játék izgalmaiba, ami a nyár folyamán lesz elérhető a Nintendo eShop kínálatából.

Számos teljesen új játékmódjával és mechanikájával még sosem volt jobb alkalom vadásznak állni a július 15-én megjelenő Monster Hunter Generations keretében, akár az egyedi New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition konzolon.

vissza