Mit várhatunk a Bethesdától az idei E3 konferencián?

2019-03-18 20:37:00

Nem titok, hogby idén is megrendezésre kerül az év egyik legnagyobb showja, az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3. A Bethesda immáron ötödik alkalommal rendez konferenciát az esemény keretein belül, mely bár a jubileumnál fogva ad némi reményt a káprázatra, szomorú, hogy az EA nem lép fel külön, a Sony pedig egyáltalán nem lesz jelen a rendezvényen.

A Bethesda július 9-én áll színpadra, és bár a teljes felhozatal még titok, egy biztos fellépő már van: a Doom Eternal. A széria soron következő epizódja meglehetősen ígéretes az eddig látottak alapján, kétségtelen azonban, hogy a közönség többet szeretne tudni többek között a The Elder Scrolls 6-ról... Ez várhatóan a távoli jövőben válik csak valóra, de rnegeteg ms is van a terítéken: Starfield, Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, és hadd ne folytassam! Elképzelhetőnek tartom, hogy valamilyen formában a Fallout 76 is megjelenik ezen órákban a hatalmas bukás helyrehozása céljából, mely a nyári, illetve őszi frissítési terveket hozza majd el.

Ti mely játékokat látnátok szívesen az idei E3-on? Játékmenetre vágytok? Netán részletesebb bemutatásra? Vagy eddig bejelentetlen címekre fáj a fogatok? Írjátok meg kommentben!

vissza
Legolvasottabb cikkek