Mindenkit átvertek a Trónok Harca szereplői (SPOILER!!)

2016-05-02 16:38:53

Tegnap mutatták be a Trónok Harca 2. epizódját, aminek cselekménye az összes létező rajongót meglepte, hiszen fe...


 

Aki nem szeretné tudni mi történt, az még most lépjen vissza a főoldalunkra!

ew_game_of_thrones_1_arya

Nem ültünk le nagy elvárásokkal a 6. évad második epizódja elé, és a készítők pont ezt kihasználva érték el az eddigi legnagyobb tiszteletet, amit rajongóktól valaha is kaphatott ez a sorozat. Több helyszínen is látogatást tettünk. Megtudtuk mi van a mások bőrébe bújás tudását is birtokló Bran-el, Aria végre ténylegesen elkezdett senki lenni, Cersei még mindig csak Cersei és Tyrion is jól van köszöni szépen, pont a sárkányok látogatásán kaphattuk rajta.

Persze, meglepő halálozásoknak is szemtanúi lehettünk - azért ez még mindig a Trónok Harca - de feltűnően sokszor múlattuk az időt Fekete várban, ahol csak nem akarták elégetni a Stark fattyat.

Nem kell nagy logika ahhoz, hogy kikövetkeztessük mi történt, bár a stáb és magának az írónak egyértelmű fogalmazása mindnyájunkat eltántorított attól a gondolattól, miszerint Jon visszatérne a Vörös asszony segítségével az élők(?) közé.

jon-snow-alive

Márpedig nagyon úgy fest ez történt, bár a főcím abban a minutumban kapta el az epizódot ahogy a nemes varjú és a néző szíve is dobbant egyet.

Tűkön ülve várjuk a 3. részt...

Neked hogy tetszett a második epizód?

vissza
Legolvasottabb cikkek