Mindenki Overwatch pornót akar nézni

2016-05-08 18:34:23

Pár napja játszható a Blizzard játékának open bétája, amiről beszámoltunk egy videó keretén belül is. A játék szereplőinek hatására pedig megugrott a PornHub Overwatch-os keresőszavának százaléka - derült ki az oldal hivatalos elemzéséből.


 

Imádják a játékosok az Overwatch open bétáját, ami e hónap 10. napjáig érhető el a főbb platformokon. A játék női karaktereinek pózai (főleg Traceré) többek szerint túl szexista és nem kéne ilyen beállásokkal népszerűsíteni a szoftvert - a tisztánlátás végett az OW 16-os besorolást kapott. Persze ezeket a megjegyzéseket a Blizzard sem vette komolyan és csak azért is kihívó pózokban ábrázolják a karaktereket.

Viszont úgy fest, hogy a játékosokat ez nem kiábrándítja a programból, hanem beindítja mocskosabb fantáziájuk fogaskerekeit és egyből rákeresnek a legnépszerűbb pornóoldalon az Overwatch-ra, hátha kidob valamilyen videót.

A PornHub hivatalos mérése alapján közel 817%-al(!) ugrott meg a keresések száma az open béta indulása után.

Overwatch-chart

A keresők valószínűleg nem csalódottak, ugyanis megannyi animált videó található az oldalon Overwatch címszó alatt, ami jórészt fantáziadús amatőr animátorok munkái. Ezeket is a Dota 2 nyílt filmkészítő programjával készítik el a legnépszerűbb OW karaktereket a középpontba helyezve.

Közzé tettek még az oldal elemzői egy másik grafikont is, ami alapján kiderül mire is keresnek rá a legtöbbet. Magasan az első helyen büszkélkedik Tracer. De a többi fúzió között is vannak fura keresőszavak. Sokan például már megnéznének egy Overwatch pornoparódiát is. Nekik innen üzennénk, hogy: könnyen lehet, a nagyobb felnőttfilmes stúdiók már dolgoznak rajta...

overwatch-search-terms

Érdemes egyébként megnézni, milyen címekkel ellátott videókat dob az oldal a fenti keresőszavakra: „fiatal lány Overwatch-csal játszik, miközben magához nyúl” - egy tökéletes pillanat, hogy mára kinyomjuk a netet. Ez egyébként máris egy hatalmas eredmény amire a Blizzard lehet, hogy annyira mégsem büszke, bár a vészjósló rajongók előre szóltak, hogy formás idomokkal nem jó reklámozni egy játékot.

09ae7883b9ea2d75547b8cb34b702e49

vissza