Megvan a következő Call of Duty címe? (képek)

2016-04-27 15:15:16

Kacsa gyanús képek kezdtek terjedni a napokban a következő Call of Duty részt illetően. Egy vélhetően dobozos változaton nem csak az új CoD alcímére, de más furcsa dolgokra is felfigyeltünk.


 

Nyilvánvalóan hatalmas botrányt tudnak okozni az olyan kamu képek, amik hirtelen az internet sötét bugyraiból valahogy kikászálódnak és zavarnak össze több ezer, rosszabb esetben millió játékost. Az egyetlen bökkenő jelen helyzetünkben, hogy nem tudjuk hihetünk-e a szemünknek, vagy újabb átverés áldozatai leszünk. Az alábbi képen ugyanis nagyon úgy fest, hogy választ kaptunk a „mi lesz a címe az új CoD-nak?” kérdésünkre.

mwGsTa5CNZZq7PPJeuhBT6-650-80

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

Ezek szerint Infinite Warfare-ként érkezik majd a boltok polcaira a következő Call of Duty. De nem csak ez az érdekessége a képnek, hanem az „also include: Modern Warfare Remastered” felirat, ami azt jelentené, hogy az új játék mellé kapunk egy letöltőkódot az egyik legsikeresebb CoD felújított változatához. Tehát nem egy, hanem két játékot jelentetne meg idén az Activision legjövedelmezőbb frencsájzába.

Ha hihetünk Jim Sterling Twitteren megosztott képének, a jövőhét folyamán esedékes bejelentése után megtudjuk igazak e a pletykák. (Nem tudom, ki gépelte a promóképet, de Reaveal? Szép elírás, hombre! - V)

Cg9-51AWIAAFoWH

Ezek után azt hittük, nem lehet fokozni a történeteket, viszont rábukkantak a GameSpotos kollégák egy harmadik képre, ami a Redditen kezdett terjedni:

SsUAMwDwftnznyYV8d7EeU-650-80

Persze mindhárom alkotás lehet, hogy csak egy trükkös felhasználó szabadidőben végzett munkája, de lehet, hogy vészesen közelít a bejelentés napja és ezzel együtt az Infinite Warfare is. Állást legkevésbé sem szeretnék foglalni, mert a legelső dobozkép igen érdekes szétcsúsztatott feliratai megingatják hitem, azért reménykedjünk, hogy hamarosan megtudunk ezt-azt.

vissza