Mégis tart Holdújévi Vásárt a Valve a Steamen, el is rajtolt

2023-01-19 17:52:00

Aki ma már bejelentkezett a Steam-re, bizonyára észrevette, hogy ott virít a Holdújévi Vásár bannere a főoldalon. Ez persze alapesetben nem is lenne fura, de tekintve, hogy szeptemberben a Valve azt nyilatkozta, megszűnik ez a fajta akcióáradat, és helyette a márciusi Tavaszi Vásár váltja majd, meglepődtünk. 

Ezen bejelentést ugyebár azzal indokolták, hogy rengeteg visszajelzés szerint a téli és a holdújévi akciók túl közel vannak egymáshoz, így leváltják egy tavaszi vásárra, melynek pontos időpontját is kitűzték. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a Valve hozzátette, ettől függetlenül a kiadók leértékelhetik címeiket, ha szeretnék. Ennek eredményeként született meg az East Meets West kezdeményezés, mely a Curve Games vezetésével indult el, és mintegy 150 tövábbi kiadó csatlakozott hozzájuk több, mint 750 leértékelt játékkal. 

Hogy csak néhányat említsek, akciósan szerezhető be a Death Stranding, a Halo Infinite, a Forza Horizon 5, vagy épp a Gears 5. Mint említettem, ezeken kívül is rengeteg leértékelt termék vár mindenkit, úgyhogy akit a téli akcióáradat nem elégített ki, annak itt az újabb lehetőség.

vissza
Legolvasottabb cikkek