Megérkezett az új, nagyobb Hitman 3, a World of Assassination

2023-01-26 19:15:00

Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Örömmel jelentem be, hogy elérkezett a Hitman 3 átalakulásának, továbbfejlődésének nagy napja. A játék ezzel új formát öltött és felvette a Hitman: World of Assassination nevet, mely egy új, egyszerűbb verziója az eddigieknek. A vásárlási lehetőségek már-már zavarba ejtő tárházát egy sokkal átláthatóbb csomagba gyúrták össze, mely tartalmazza a széria mindhárom epizódját, és opcionálisan a 2-es és 3-as DLC-t is. 

Ezen felül egy új, ún. Szabadúszó módot is kaptunk a fejlesztőktől, a klasszikus Hitman egyfajta roguelike variánsát, mely a 47-es ügynököt egy bűnszervezetek elleni küzdelembe csöppenti.

Az IO munkatársai mögött bizonyára mozgalmas hónapok állnak, és bár az eddig említettek tömkelege sem kis munka, a grafikai szekció is kapott egy kis várfrissítést: az RTX 4000 szériás kártyák tulajdonosai mostantól a DLSS 3 előnyeit is élvezhetik, mely akár négyszeres képkockasebesség-növekedéssel is kecsegtet.

A teljes patch note a fő frissítések mellett egy halom kisebb javítást is felsorakoztat a rögzített textúrahibáktól kezdve egészen a felhasználói felületig. A frissítést mától elérhető minden érintett platformon.

vissza