Megérkezett a Ratchet & Clank első értékelése!

2016-04-10 09:00:31

Már napok óta Ratchet & Clank lázban égünk és több mint egy héttel a játék megjelenése előtt - sőt az embargó lejárta is messze van még - találtunk kettő darab kritikát, amik akár hamisak, akár nem, biztatóak.


 

maxresdefault (64)

A Gadgets360 és a GamerCenterOnline közölték le az első kritikákat az egyik kedvenc akciójátékunk legújabb felvonásáról.

Csak és kizárólag a legfontosabb véleményeket vegyük át gyorsan . Mindkét újságíró egyetért abban, hogy a játék méltó elődeihez és megidézik a PS2-es korszak legszebb időszakait, amikor még tojáshéjjal az ülepünkön játszottunk a Ratchet & Clankkel.

A történetvezetés és a hangulatot szolgáltató látványvilág tökéletesen passzol az új generáció játékaihoz, a program folyamatosan kihívások elé állítja majd az olyan öreg rókákat is, mint Dzsek (Én idősebb vagyok nála és engem kihagysz? Bakker, Kristóf... - V.)

De mégis a legjobb része egyértelműen a felszerelések tömkelege és maguk a karakterek, akik nem csak a játékot viszik a hátunkon, de valószínűleg az április 29-én debütáló egész estés mozit is.

Pontok:

Gadgets360: 9.0

GamerCenterOnline: 8.7

vissza