Még vikingek is lesznek a CoD: WWII-ben!

2017-07-18 19:56:21

Nem kell szó szerint értelmezni a dolgot; a valódi fejleménynek azonban örülni kötelező!


 

Bizonyára sokatoknak nem ismeretlen a History Vikingek c. szériája, így pedig Lagertha neve is mondhat nekünk ezt-azt. Véleményem szerint nem én vagyok az egyetlen, kinek már az első epizódban megakadt rajta a szeme, aztán ahogy az évad- és epizódsorszám, a rajongásom is egyre nőtt felé. Aki eredeti szinkronnal követi nyomon a Vikingeket, tudja, hogy e külső mellé fülbemászó hang is párosul. És itt jön a képbe az új Call of Duty.

Mint kiderült, az Activision újra ellátogat a San Diego Comic Con-ra, ahol nem titok, a közelgő WWII zombi módja is színre lép. Katheryn Winnick ezúttal Marie, a kiváló mérnök és taktikus szerepébe bújik, aki elrabolt bátyját, Klaust keresi. Minderre november 3-án kerül sor, ugyanis ekkor jelenik meg a játék.

Aki továbbra is vágyik a színésznő látványára, Stephen King The Dark Tower, azaz A setét torony c. könyvének adaptációjában is érdemes lesz követnie, ugyanis Idris Elba, valamint Matthew McConaughey mellett ő is felbukkan majd Laurie Chambers, Jake Chambers (Tom Taylor) édesanyjaként. Ezt augusztus 4-től tekinthetitek meg a mozikban.

vissza