Még több ingyen játék a Segától?! Igen! - UPDATE!

2016-02-22 11:32:12

Folytatódik a Sega Make War Not Love promóciója a Steamen! Az előző héten egy ingyenes - és nosztalgikus - pakkot zsebelhettetek be, ezúttal pedig három új címmel gazdagodhat a könyvtáratok. De mit is kell tennetek hozzá?

 

free_steam_games_sega_3

Legutóbb a Warhammer 40k: Dawn of War II került ki győztesen a "csatából" (a cég azt figyelte, hogy a játékosok a Dawn of War II-vel, a Total War Attilával, vagy a Company of Heroes-zal játszottak többet a promóció alatt). Ha a győztes oldalon álltatok - vagyis a Warhammerrel játszottatok -, tiétek a Dawn of War-hoz tartozó DLC, viszont a többieknek sem kell csüggedniük! Elég, ha felnéztek a Sega promóciós oldalára, ahol a "Redeem Price" gombra kattintva megadjátok az e-mail címeteket, hogy bezsebeljetek egy Gunstar Heroes-t, egy Renegade Ops-ot és egy Viking: The Battle for Asgardot és ehhez még csak részt sem kellett vennetek a három Sega cím küzdelmében.

Az átfutási idő három nap - valószínűleg a sok osztogatni való miatt -, úgyhogy ne ijedjetek meg, ha nem kapjátok meg azonnal a kódokat. Köszönjük Sega!

Többen is jeleztétek már, hogy nem találjátok a Redeem Price gombot... nos, mivel nem mi voltunk az egyetlen médium, akik rácsaptak a hírre, valószínűleg a SEGA offolta az akciót a nagy érdeklődésre való tekintettel...

 

vissza