Mass Effect: Andromeda - multiplayer előzetes és fájlméretek

2017-03-14 20:08:14

Új részletek érkeztek a többjátékos módról, illetve kiderült, mennyi helyet foglal a letöltés.


 

A BioWare új részleteket osztott meg a Mass Effect: Andromeda többjátékos módja kapcsán, melyben egy új előzetes keretein belül mélyebbre is merülhetünk. Mivel ugyebár a korábban tervezett bétát sztornózták, be kell érnünk ennyivel. Érdemes azonban megemlíteni, hogy mint régebben kiderült, az Origin/EA Access előfizetői már 16-ától - 10 óra időtartamban - kipróbálhatják a játékot a március 23-i megjelenés előtt.

Mint kiderült, több mint 25 karakter közül lesz lehetőségünk válogatni, a közleményben feltüntetett „at launch” kifejezés pedig arra enged következtetni, hogy ez a szám később még nőni fog. Minden szereplő más-más képességekkel és készségekkel bír. Megjelenéskor 40 fejleszthető fegyvert kapunk, mely szám szintén gyarapodik a későbbiek folyamán. Kezdésként öt pályán küzdhetünk, a többit pedig ingyenes bővítésként bocsátják ki a fejlesztők. A mérkőzések alatt elért XP a meccs végén eloszlik a csapattagok között, megakadályozva ezzel a versengést. Ezen kívül különféle csomagokat vásárolhatunk mikrotrazakciók formájában. A videóban a Strike Team missziókról is szó esik, melyben az elért teljesítményekért kapott jutalmakat az egyjátékos módban is használhatjuk.

A fájlméretekről is esett szó a közelmúltban. Pontos információt csak a konzolos verziókról tudunk, miszerint Xbox One-ra és PlayStation 4-re egyaránt 42,9 GB-ot kell letöltenünk. A day-one update még a megjelenés hetében kiadásra kerül. A PC-s specifikációk szerint 55GB-ra lesz szükségünk a Mass Effect: Andromeda számára, a preloading-ról viszont nem kerültek ki tudnivalók. Fernando Melo egyébként egy képpel kedveskedett Twitter profilján a fogyóeszközökről.

vissza