Már több, mint 100 millióan játszanak a Call of Duty: Warzone-nal

2021-04-21 17:58:00

Valamivel több, mint egy éve már, hogy megjelent a Call of Duty: Warzone, a CoD széria saját battle royale különítménye, mely elé nem hiába állt mindenki hatalmas elvárásokkal. Mindenki örömére hamar sikerült neki bizonyítani, hogy igenis jó abban, amire hivatott, ugyanis kevesebb, mint egy hét alatt elérte a 15 milliós játékosszámot, és az első 10 napban már a 30 milliót is felülmúlta. Alig egy hónappal később már az 50 milliós álomhatárról számolt be a kiadó, majd augusztusban jött a 75, decemberben pedig a 85 millió.

Nyilván e sikerhez a projekt ingyen elérhetősége is nagyban hozzájárult, de butaság lenne egy ekkora diadalt egy nem létező árcédulához mérni. Érdekességként említeném meg, hogy az EA pénzeszsákjának, az Apex Legendsnek nagyjából kétszer ennyi idő kellett e mérföldkő eléréséhez. Tagadhatatlanul lenyűgöző tehát, amit az Infinity Ward és a Raven összehozott, és plusz különlegessége a dolognak, hogy egy nappal a Nuke Event előtt történt mindez. 

Ma éjjel tehát valami véget ér, és várhatóan beköszön a Verdansk új verziója, ráadásul egy zombiproblémánk is van, ami mellett szintén nem mehetünk el szó nélkül. 

vissza