Már mobilon is kezelhetjük az Xbox Game Passt (alkalmazás)

2018-11-11 21:21:00

Az X018 keretein belül a Microsoft útnak indította az Xbox Game Pass applikációt iOS, illetve Android rendszereken, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók telefonjukon keresztül böngésszék az előfizetésükhöz tartozó könyvtárat, valamint letöltsenek Xbox One konzoljukra.

 

Ha valaki esetleg nem ismerné a programot, a listán szereplő címek mindegyike ingyenesen letölthető, valamint játszható egészen addig, míg fuzetjük a szolgáltatást. Jó hír, hogy a rendezvény során rengeteg résztvevővel bővült a felhozatal: a legnagyobb újonság talán a sokak által ismert és kedvelt PlayerUnknown's Battlegrounds, mely november 12-től vihető. November 22-én csatlakozik az Agents of Mayhem, az MXGP3, valamint a Thomas Was Alone is, decemberben pedig az Ori and the Blind Forest, a Kingdom Two Crowns, és a Hellblade: Senua’s Sacrifice jön.

Az ünnepi szezon az indie címeké: Aftercharge, Supermarket Shriek, Mutant Year Zero, Pathologic 2, The Good Life, Void Bastards, illetve Secret Neighbor. Szintén jó hír, hogy az Ori and the Will of the Wisps  (az Ori and the Blind Forest folytatása) rögtön a 2019-es megjelenéskor felkerül a listára.

Január 3-ig az Xbox Game Pass és a Gold tagság is csupán 1 dollárba kerül (első alkalommal), ám érdemes figyelni, mivel lehetséges, hogy ezt automatikus, teljes árú megújítás követi. Aki ezt már nem kéri, mondja le az előfizetést, még a lejárat előtt! 

vissza