Már 10 millió játékos felett jár a Forza Horizon 5

2021-11-19 18:35:00

Valamivel több, mint egy hete jelent meg a Forza Horizon 5, de szinte naponta hallani híreket újabb és újabb mérföldkőről, melyet elért. Ezúttal sincs másképp, a Microsoft egy igen szép és kerek számmal állt elő a projektet illetően: már a megjelenés hetében több, mint 10 millió játékossal büszkélkedhetett a cím, mely az Xbox történetének eddigi legnagyobb rajtja! 

Egy másik információ, hogy a Game Pass is jó kört futott a napokban, a valaha volt legjobb hetét produkálta. Ami azt illeti Steamen sem áll rosszul a szénája, jelentleg a 20. helyen áll több, mint 45 ezer játékossal egyidejűleg, és 49.809-es csúccsal. Ebben bizonyára a PC-s Game Pass adatai is bele tartoznak, erről nincs információnk.

A fenti adatok bár elképesztőek, mégis – mondhatni – várható volt a siker, hiszen már korai hozzáférésben is több, mint egymillióan rótták Mexikó útjait. Tekintve, hogy csak 9-én jelent meg, és ez lesz a második hétvégéje, számíthatunk csúcsdöntésre is, ráadásul az ünnepi szezon is vészesen közeleg, így a mutató csak emelkedni fog.

 

vissza