Mafia III - pénz, fegyverek és negyed óra gameplay

2016-09-25 11:20:49

A 2K egy hosszabb gameplay videóval is meglepte a rajongókat két másik videó mellett.


 

Az eddigi legmélyebbre tekintő videót kaptuk kézhez a kiadótól: e valamivel több mint negyed órában Lincoln Clay és Tony Derazio is bemutatkozik. A lövöldözés, a vezetgetés és a közelharc is szemügyre vehető az anyagban.

Nem ez az első videó, amit feltöltöttek a héten. Korábban a pénzszerezési lehetőségeket sorakoztatták fel egy anyag kapcsán. A szimpla „ütök és viszem a pénzt” taktika mellett az emberek kihallgatása útján szerzett információk alapján megtudhatjuk, egyes szervezetek hol rejtegetik vagyonukat. Pénzünket a fejlesztésekre és fegyverekre hamar elkölthetjük, de hívhatjuk egy társunkat is, aki biztonságos helyre helyezi a megszerzett lóvét.

A The World of New Bordeaux széria kapcsán a kiadó a fegyverekkel foglalkozó epizódot is kiadta. Az előbb említett pénzszerzéshez valószínűleg arzenálunk apraja-nagyját segítségül kell majd hívnunk. A kisebb, egykezes lőfegyverektől a mesterlövész puskákon át egészen a rakétavetőkig és robbanószerekig mindent használhatunk.

A Mafia III október 7-én landol PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, aki pedig az alapjátékkal nem elégszik meg, böngésszen a kiegészítők után.

vissza