Ma indul a Deathgarden zárt alpha tesztje

2018-05-09 13:50:00

Az asszimetrikus multiplayer játék alpha tesztjét ma 21 órától kezdhetik meg a szerencsés kiválasztottak. Fejlesztője a kanadai Behaviour Interactive stúdió, mely az alapjaiban hasonló Dead by daylightot is fejlesztette.

A játékban két szembenálló fél van, egy overpowered hunter és egy 5 fős mozgékony runner csapat. A játékosok minden körben választhatnak classt és képességeket, majd egy procedurálisan generált pályán - a Gardenben - megküzdhetnek a bajnok hunterrel.

A runnerek számára az egyetlen esély a csapatmunka, mivel egy az egy elleni küzdelemben esélytelenek a hunterrel szemben. A két játékos-típus számára a perspektíva is más: míg a hunter first person nézetet lát és FPS játékként éli meg, addig a runnerek third person nézetben irányíthatják karakterüket. Mivel minden pálya más, így nem lehetséges előre begyakorolni nyertes stratégiát. A mozgékony runner csapatnak a pálya adottságait és a fellelhető eszközöket kihasználva kell a vadászt lelassítani, csapdába csalni.

A hunter küldetése, hogy legalább 3 runnert megöljön, a runnereknek pedig el kell foglalniuk a 3 objektumból kettőt, ekkor elérhetővé válik a kijárat, ahova azonban el is kell jutniuk élve. A későbbiekben további céltípusok is elérhetők lesznek.

A jelenlegi és esetleges későbbi tesztekre a hivatalos weboldalon lehet jelentkezni. A mai alpha teszttel kapcsolatban itt találtok további információkat.

vissza