Little Nightmares II – új előzetes érkezett, elérhető a demó

2021-01-13 18:54:00

Nemrég új előzetes érkezett a Little Nightmares II-höz, így immáron mindenki szemügyre veheti a Bandai Namco projektjének következő epizódját. PC-n már egy ideje elérhető a játék demója a Steamen és a GOG-on keresztül, de most már PlayStation 4-en, Xbox One-on, és Nintendo Switchen is kipróbálható a Wilderness level. Az előrendelések is élnek a mai naptól fogva.

Érdekesség, hogy a Bandai Namco saját webáruházán keresztül most ingyenesen elérhető az első epizód egészen január 17-ig, bár a cikk írása pillanatában nincs elérhető kulcs, csak várólistára iratkozhatunk fel. Az Xbox Live Gold januári kínálatában szintén szerepel e felvonás, így arra is érdemes lehet lecsapni. 

Ami a fizikai kiadásokat illeti, több változat is előrendelhető már. A Day One Edition mellett a TV Edition is szerepel a kínálatban, mely a játék komplett soundtrack-listájával, egy Mono & Six exkluzív diorámával, egy artbookkal, egy steelbookkal, illetve néhány matricával egészíti ki az alapverziót. 

A Little Nightmares egyébként más formában is elérhető, a Bandai Namco nemrég egy digitális képregényt adott ki, melynek első két epizódja már elérhető Android és iOS rendszereken. A játék megjelenése február 11-én esedékes.

vissza
Legolvasottabb cikkek