Lélegzetelállító az új Gran Turismo!

2016-05-21 13:28:31

A napokban bejelentették a PS4 első igazán nagy házon belüli versenyző szimulátor játékát, aminek egyszerűen lélegzetelállítóra sikerültek a képi anyagai.


 

Sok rajongó várta a Gran Turismo 7 bejelentését, de az idén novemberben megjelenő GT nem számozott folytatás lesz, viszont nem is valamelyik GT epizód kiegészítőjeként jelenik meg. A Gran Turismo Sport egy önálló teljes értékű program, ami immáron a 13. része a Sony nagy múltú autóverseny szimulátor sorozatának.

A Sony új generációs konzoljának korábban már volt egy exkluzív címe, a Driveclub, de sajnos az előzetes elvárásokat nem tudta teljesíteni, inkább volt egy árkád játék, mint kőkemény szimulátor. Ezt a kisebb csorbát próbálja majd a GT Sport elfeledtetni a konzol versenyzőivel, akik 3 játékmód közül választhatják ki a legmegfelelőbbet: Kampány, Sport mód, Árkád mód. Természetesen a széria erényei, mint temérdek offline játszható pálya, vagy megszámolhatatlan mennyiségű autó, továbbra is részét képezi a programnak. Mivel viszont az még közel 50%-osan van kész, nem láthattuk például a járgányok roncsolódását sem.

Bemutatták viszont azt a nagy felbontású (4K) fotómódot, ami 1000 helyszínen engedi meg autód elhelyezését és tökéletes parkolását, amivel azt is bizonyították, hogy micsoda elképesztő részletes egy-egy autómodell, amiket - ha hihetünk a fejlesztőknek - akár a Sony VR-készülékén is csodálhatjuk, ugyanis kap a program egy virtuális valóságra szabott portot is.

Az alábbi videó láttán sokak tépték a hajukat, hogy ez még a DriveClub-hoz képest is visszalépés vizualitás terén, pedig ha jól megnézzük az anyagot, csupán eszméletlenül valóságos. Nem csillog-villog, CC effekteket sem látunk tömkelegével a játékon, egyszerűen természetes és valódi, az autók pedig hihetetlen kidolgozottak.

Rossz hír viszont a rajongónak, hogy sajnos nem lesz a játéknak bétája és demóról sem tudunk, de messze van még az a november.

vissza
Legolvasottabb cikkek