Legyél kecske az űrben és mentsd meg az univerzumot

2016-05-27 10:27:15

A szimulátor játékoknak egyfajta fricskát próbáltak mutatni a Goat Simulator készítői, de jobban beindult a biznisz, mint hitték volna, úgyhogy most vastag bőrt növesztvén arcukra elhozták nekünk az űrjátékokat kiparodizáló kieget.


 

Amikor a fejlesztők már azt hitték, hogy a Youtuberek tömkelege csak horror és flash játékokat tudnak felfuttatni, akkor jött a kecske. Hála a videómegosztónak, a Goat Simulator hatalmasat futott a maga idejében, hiszen nem volt olyan tartalomgyártó, aki ne alacsonyodott volna le az elképzelhető sötétség legmélyebb bugyrába 3 dkg nézettségért. (De igen. - V)

A Coffee Stain Studios felbuzdulván az őrült és mégis szórakoztató játék sikerén összehoztak egy GoatZ önállóan futtatható kiegészítőt, amivel már nem csak a szimulátor játékok kiadóinak arcába lépett bele, de az élőhalott zsánert is felforgatta.

Bár a GoatZ már korántsem ért el akkor a sikereket, mint az alap játék - ami tulajdonképpen egy GTA és Saints Row klón, megfejelve azt egy kecskével - most újra próbálkoznak a kecske mögött álló srácok. Ezúttal az űrbe küldik kedvenc négylábúnkat, hogy tegye rendbe a galaxist hihetetlen képességeivel. A Kotaku szerint Goat Simulator - Waste of Space egyenesen belegázol a népszerű Star Citizenbe.

Kaptunk egy trailert is, amiben megannyi viccesre sikeredett easter egg található és meg kell hagyni, hogy a közel két perces anyag után a hasunkat fogva fetrengtünk a padlón, de mielőtt megnézed te is, olvasd el mit írnak a program hivatalos Steam adatlapján arról, a készítők:

  • -Alapíts kolóniát és várd meg, míg mások fizetnek érte plusz megcsinálják az öszes munkát helyetted
  • -Végtelen űr tele bolygókkal, amiket mind meglátogathatsz, bár örökké fog tartani, ez ne zavarjon
  • -Mondjuk van a közelben is egy bolygó, oda is mehetsz
  • -Repülj és lőjj dolgokra a világűrben, mert senki nem csinál már játékot amiben lőni és repülni kell az űrben
  • -Tudd meg hogyan válhatsz te is olyan parancsnokká mint Spock, a Marson vagy hol
  • -A legnagyobb térkép a Goat Simulator történelmében, tele exkluzív tartalommal. (Értek a PR-hoz Valve, vegyetek fel!)

 

vissza